Costache a fost prezent la audierile din Parlament, deși o angajată a Ministerului Sănătății a fost depistată cu COVID-19

53
1 minut de lectură

Victor Costache a fost prezent la audierile din Parlament pentru învestirea Guvernului Orban, în condițiile în care un angajat al Ministerului Sănătății a fost diagnosticat cu coronavirus.

Deși rezultatul testului ministrului Sănătății este negativ, acesta ar fi trebuit să rămână încă două săptămâni în izolare, cât prevede perioada de incubare.

Victor Costache a fost, însă, prezent sâmbătă dimineață la audierile din Parlament pentru învestirea Guvernului. Mai mulți miniștri desemnați au preferat să fie audiați prin telefon sau videoconferință.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, în cazul 92, nu este vorba despre o femeie din Mureș, ci despre o angajată a Ministerului Sănătății. Acesta ar fi a doua persoană diagnosticată cu coronavirus cu care Victor Costache a avut contact, după ce s-a întâlnit și cu senatorul PNL Vergil Chițac, diagnosticat și el cu noul virus Covid-19.

În cadrul Ministerului Sănătății au mai fost luate și alte măsuri pentru prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului. A fost limitat programul cu publicul și au fost stopate audiențele pentru o lună de zile. Au fost distribuite măști și produse dezinfectante pentru mâini și suprafețe. La intrarea în instituție sunt completate chestionarele pentru monitorizare.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele