Crimă Caracal: Dincă Gheorghe a dat detalii despre modul în care le-a ucis pe fete

1737
1 minut de lectură

Avocatul din oficiu al lui Dincă Gheorge a confirmat duminică faptul că ucigașul a indicat locul unde le-a ucis pe Alexandra și Luiza, dar apărătorul nu a vrut să dea detalii. Marți se va judeca recursul la măsura arestării preventive.

“Corect ar fi să se schimbe încadrarea juridică. Mă așteptam să se întâmple, să recunoască, pentru că erau câteva indicii, probe. Era de așteptat. Nu aș putea să vă spun ce l-a determinat să recunoască. Ce cred că l-a mustrat conștiința”, a spus Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Antena 3.

Întrebat dacă a indicat inclusiv locul unde le-a ucis pe fete, avocatul a spus: “Da, s-au dat detalii referitoare la modul în care s-a realizat fapta, dar nu pot să spun aceste detalii”.

Dincă Gheorghe este audiat duminică, după-amiaza, la sediul DIICOT Craiova, după ce a fost prezent și la perchezițiile din casa din Caracal.

Nu se știe însă dacă a dat detalii de locul în care se află cadavrele, deoarece, în casa sa, au fost găsite doar resturi umane și bijuterii.

Magistrații vor judeca marți recursul lui Dincă Gheorghe la măsura arestării preventive.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele