UPDATE Cutremur cu magnitudinea de 6,8 grade, produs în Filipine. Un copil și-a pierdut viața

77
2 minute de lectură

Un cutremur cu magnitudinea de 6,8 grade pe scara Richter s-a produs în apropierea orașului Davao din Filipine, a transmis duminică Institutului American de Geofizică (USGS). Un copil de 6 ani a murit în urma seismului. Nu există pericol de tsunami, transmite Mediafax.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

UPDATE: Cel puțin o persoană a murit în urma seismului de 6,8 grage care s-a produs duminică în Filipine, a informat Vincent Fernandez, primarul orașului Matanao, relatează site-ul agenției Reuters. Este vorba de o fetiță în vârstă de șase ani, care a murit după ce un zid s-a prăbușit pe ea în timpul cutremurului de duminică.

Epicentrul seismului s-a aflat la 61 de kilometri în sud-vest de Davao, la o adâncime de 28 de kilometri. Două replici de 5, respectiv 5,7 grade au fost înregistrate în urma seismului.

În ceea ce privește pagubele, în orașul General Santos a fost provocată o pană de curent, iar pacienții unui spital local au fost evacuați.

Filipine se situează în zona numită Cercul de Foc al Pacificului, o regiune vastă unde se petrec în mod frecvent cutremure şi eupţii vulcanice.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele