Dacian Cioloș: Bădălău are dreptate parțial. Diaspora nu merită o reprezentare a PSD

543
2 minute de lectură

Urmăriți-ne și pe Facebook

Dacian Cioloș a declarat, vineri, că senatorul Niculae Bădălău are dreptate parțial când spune că nu ar trebui majorat numărul parlamentarilor pentru Diaspora. Liderul PLUS susține că PSD își merită soarta și că nu ar merita să îi reprezinte pe românii din străinătate.

„Argumentul lui Bădălău e comparabil cu argumentul doamnei Lia Olguța Vasilescu legate de deficit, care spunea că nu trebuie să plătim facturi pe contracte pe care le-au semnat chiar PSD-iștii. Cam ăsta e modul de gândire al PSD-ului, din păcate. Dar trebuie să recunosc, domnul Bădălău are dreptate pe o parte în afirmația pe care a făcut-o: Diaspora nu merită o reprezentare a PSD. Asta da, sunt de acord, dar diaspora merită o reprezentare în Parlamentul României, cu parlamentari adevărați care să reprezinte problemele specifice ale românilor care pleacă șase, șapte ani în străinătate să muncească. Mulți dintre ei au plecta din păcate tocmai din cauza acestui gen de comportament. Asta arată că PSD nu a învățat nimic în ultimii ani și își merită soarta“, a spus Cioloș, la Digi24.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie“ să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia“.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele