Dăncilă a evitat să facă declarații la finalul CEx. Premierul a plecat pe o ieșire laterală

486
2 minute de lectură

Viorica Dăncilă nu a făcut declarații, la finalul ședinței Comitetului Executiv, fiind pentru prima oară când premierul a evitat presa la încheierea unei ședințe CEx. Anterior câțiva protestatari au încercat să blocheze ieșirea din curtea sediului PSD a mașinii în care se afla Gabriela Firea.

Premierul a părăsit rapid sediul din Băneasa al partidului, urcând într-o mașină care a ieșit printr-o ieșire laterală a clădirii PSD,.

Nici la sosire liderul social-democraților nu a stat de vorbă cu presa, ci doar a precizat că va face declarații la finalul reuniunii.

Ședința CEx de luni a durat aproximativ trei ore. Social-democrații au decis ca Congresul PSD să aibă loc pe 24 august, au spus surse ale formațiunii pentru MEDIAFAX.

Anterior plecării premierului, câțiva protestatari au încercat să blocheze ieșirea din curtea sediului PSD din Băneasa a mașinii în care era primarul general al Capitalei Gabriela Firea, la finalul ședinței CEx al partidului. Manifestanții au strigat lucruri precum „Dormiți bine?” sau „Puneți-vă în locul părinților”.

A fost nevoie de intervenția unui paznic pentru a debloca ieșirea din curte.

„Dacă aveți copii acasă? Copiii dumneavoastră cu ce merg la şcoală? Puneți-vă în locul părinților. Dormiți bine? Vă simțiți bine?”, i-au strigat protestatarii Gabrielei Firea, care aveau un afiș pe care scria „Voi le-ați ucis!!!”.

Întrebați de MEDIAFAX, protestatarii au spus că nu fac parte din #rezist, ci doar sunt indignați de cum au acționat autoritățile în cazul de la Caracal.

De asemenea, oamenii i-au adresat câteva cuvinte și premierului, când a sosit la CEx al PSD în jurul orei 19.00.

„Este în siguranță copilul dumneavoastră la Curtea de Conturi? Ce le spuneți părinților?”, i-a spus unul dintre manifestanți președintelui PSD Viorica Dăncilă, aceasta nereplicând nimic.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele