Dăncilă: Conducerea CNAIR a blocat evoluția unor proiecte și a dezinformat

306
1 minut de lectură

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la începutul ședinței de Guvern de marți, că a cerut demiterea șefului interimar CNAIR, Narcis Neaga, deoarece conducerea companiei și-a asumat termene nerealiste și a dezinformat cu privire la stadiul proiectelor, informează Mediafax.

“Conducerea CNAIR a blocat, în mod nejustificat, evoluția unor proiecte și dau exemplu autostrăzii Sibiu-Pitești, secțiunea 4, care avea documentația gata din mai 2018, însă actualul management a anulat-o și mai bine de un an nu a făcut niciun demers pentru promovarea investiției”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de guvern.

“Un alt exemplu îi reprezintă secțiunile 3 și 4 aferente drumului expres Craiova Pitești sunt blocate de CNAIR, deși documentația este definitivată în din 2017. Aceeași conducere a Companiei Naționale și-a asumat termene total nerealiste și a dezinformat cu privire la stadiul și evoluția unor investiții majore. Mă refer la deschiderea integrală a circulației pe autostrada Sibiu- Nădlac, precum și realizarea a 180 de km de autostradă, până la final de an. Din acest am cerut demiterea directorului interimat CNAIR”, a mai spus Dăncilă.

Premierul avut un mesaj și pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. “Nu mai accept niciun fel de intârziere, nici din partea autorităților, nici a constructorilor, am încredere că vă veți implica în continuare”.

Viorica Dăncilă a cerut luni demiterea lui Narcis Neaga, șef interimar CNAIR.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele