Dăncilă, huiduită la Novaci. Târgoviște, păzit pentru mitingul PSD la care a participat și Dragnea

234
2 minute de lectură

Viorica Dăncilă a fost huiduită, duminică, în timpul vizitei în orașul Novaci, județul Gorj, unde a participat la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”. Susținătorii PSD au încercat să acopere protestul, strigând „România, România” și aplaudând.

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptat de susținători la sosirea la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”, din Novaci, județul Gorj, cu un buchet de trandafiri roșii și pâine cu sare.

După ce a vorbit cu oamenii și a făcut poze cu ei, Viorica Dăncilă a plecat, fără să facă declarații.

La plecare, câteva persoane au huiduit-o și au strigat „Hoților”, „Rușine” și „Demisia”.

Susținătorii PSD au încercat să acopere vocile protestatarilor, scandând „România, România” și aplaudând.

Viorica Dăncilă a fost însoțită la Novaci de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, și de ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș.

Festivalul Folcloric Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte“ este organizat de Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local al Orașului Novaci și se află la a 52 – a ediție.

Și la Târgoviște, unde PSD a avut un miting programat să înceapă la ora 12.00, s-au luat măsuri sporite de securitate, potrivit relatărilor presei.

La eveniment fusese anunțat un discurs al liderului PSD, Liviu Dragnea, context în care mai multe străzi au fost închise accesului public, iar trupe ale Jandarmeriei au fost postate în mai multe puncte.

Citiți și: Dragnea: Legea dublului standard se va aplica inclusiv fermierilor români

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele