Dăncilă pune presiune pe șefii de filiale: Cine nu își îndeplinește obiectivul pleacă

73
1 minut de lectură

Viorica Dăncilă a spus, sâmbătă seara, la Sibiu, că organizațiile locale ale PSD vor avea câte un target la alegeri, iar dacă acesta nu va fi atins, liderii să își dea demisia, informează Mediafax.

Întrebată la Sibiu dacă organizațiile locale vor avea câte un target pentru alegeri, Viorica Dăncilă a răspuns afirmativ, adăugând că procentul de obținut de fiecare organizație nu a fost deocamdată stabilit.

„Acest lucru este un act de normalitate. Atunci când ești ales, îți asumi o responsabilitate și cred că această responsabilitate trebuie să și-o asume fiecare organizație, pentru că nu putem obține victoria pe care ne-o dorim dacă nu vom avea o implicare a tuturor organizațiilor. Fiecare organizație județeană va avea un target, își va asuma acest target, pentru că așa cum președintele partidului, conducerea partidului, își asumă anumite lucruri, această asumare trebuie să meargă până la nivelul fiecărei comunități”, a spus Dăncilă.

Întrebată ce se va întâmpla cu liderii care nu vor atinge acel prag, Dăncilă a răspuns că „în mod normal trebuie să își dea demisia”.

„Atunci când îți asumi un lucru, trebuie să-l duci la bun sfârșit”, a adăugat liderul social-democrat.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele