Demisie din USR: “M-am săturat de atâtea certuri interne și de atâta grobianism și idolatrie dementă”

1109
2 minute de lectură

Cami Băcioiu, membră a organizației USR Sector 1, și-a anunțat, luni pe Facebook, demisia din partid, precizând că s-a săturat de „atâtea certuri interne și de atâta grobianism și idolatrie dementă”, informează Mediafax.

„Azi (luni – n.r.) mi-am dat demisia din USR. M-am săturat de atâtea certuri interne și de atâta grobianism și idolatrie dementă de a căror existență am fost profund șocată. USR-ul trebuia să fie format din oameni educați care să salveze România. Nu sunt toți educați, sau cu bun simt, iar respectul pentru cel de lângă tine e doar o glumă bună câteodată. M-am așteptat să găsesc un mediu profesionist, de oameni care lucrează împreună spre un scop mai înalt. Am găsit porcăiala de cea mai joasă speță”, a scris Cami Băcioiu, luni, pe Facebook.

Aceasta a adăugat că sunt oameni foarte buni în USR, care se luptă prin consilii cu prostia, hoția, indecența, și că va susține în continuare membri ai USR muncitori și decenți.

„Sunt și oameni buni, oameni foarte buni care lucrează zi de zi pentru o comunitate decentă. Oameni care se luptă prin consilii cu indecența, prostia și hoția. Dar ei fac asta în ciuda mediului intern din partid, nu cu ajutorul tuturor colegilor. Poate am fost eu naivă. Poate așa e în politică. Eu clar nu-s făcută să mă porcai, să arunc cu invective și să mă cațăr pe cadavre că să fiu șef. Așa că povestea mea politică s-a încheiat azi. O să susțin USR-ul în continuare pentru oamenii ăia decenți și muncitori pe care i-am cunoscut” , a conchis Băcioiu.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele