Deputat PNL, despre Gabriela Firea: Are o mentalitate de primar de comună

131
2 minute de lectură
Gabriela Firea. Sursa: Facebook

Deputatul PNL, Dan Vîlceanu, a declarat că Gabriela Firea are ”o mentalitate de primar de comună”, ca reacție la solicitarea edilului adresată Guvernului de a aloca fonduri suplimentare Capitalei. El a criticat și lipsa investițiilor majore cu finanțări europene.

Urmăriți-ne și pe Facebook

”Doamna Firea are o mentalitate de primar de comună. Doamna Firea spune singură, deși conduce Primăria Generală a Bucureștiului, că nu încasează taxe și impozite locale și că îi trebuie bani de la guvern. Asta se întâmplă de obicei la nivel de comună, unde oamenii nu au aceleași șanse și nu trăiesc într-un oraș cum e Bucureștiul”, a declarat la Digi24, deputatul PNL, Dan Vîlceanu.

El a criticat faptul că nu există proiecte majore cu finanțări europene în Capitală.

”Uitați-vă la alți primari, Cluj, Oradea, Timișoara, cum reușesc să facă investiții mari pe fonduri europene, iar în București totul este blocat. În București, doamna Firea, ca un primar de comună, oferă tot felul de beneficii din astea, vouchere de vacanță în Grecia, de biciclete, dar nu am văzut o investiție majoră. Oamenii stau fără apă caldă zile întregi, iar doamna Firea se plânge că nu primește bani de la guvern. Exact ca un primar de comună”, a mai spus deputatul liberal.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, miercuri seara, că i-a solicitat premierului Ludovic Obran să o primească în audiență pentru a discuta despre bugetul Capitalei, însă a fost refuzată, edilul explicând că șeful Executivului îi „sapă groapa, dar va cădea singur în ea”.

Nu a fost prima dată când Gabriela Firea face astfel de afirmații la adresa premierului, susținând că Ludovic Obran refuză să aloce 1,5% din PIB pentru bugetul Primăriei Capitalei.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele