Deputatul Alexandru Andrei pleacă din PSD

Marian Neacșu trece la Pro România și devine șef de campanie pentru europarlamentare

31
2 minute de lectură

Deputatul PSD de Giurgiu Alexandru Andrei a anunțat luni că demisionează din partid și devine independent. El și-a motivat plecarea în urma politicii dominate de ”interese personale și de grup – în detrimental celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri la două capete”, dusă de PSD Giurgiu.

Alexandru Andrei se află la primul său mandat de parlamentar. Șef al organizației PSD Giurgiu este Niculae Bădălău.

”Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu. O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu… În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni”, a scris Alexandru Andrei pe pagina sa de Facebook.

Marian Neacșu intră în Pro România și devine șef de campanie pentru europarlamentare

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacșu, exclus din partid la finele anului trecut a intrat luni în Pro România, partidul condus de fostul premier PSD Victor Ponta. El va conduce echipa de campanie pentru alegerile europarlamentare. Neacșu a fost exclus din PSD odată cu Adrian Țuțuianu, trecut și el între timp la Pro România, după ce a semnat scrisoarea împotriva liderului PSD Liviu Dragnea. În scrisoare, Dragnea era acuzat de o politică discreționară, pusă la cale într-un cerc restrâns de susținători, fără consultarea celorlalți membri ai conducerii PSD. În aceeași scrisoare, Dragnea era găsit responsabil pentru scăderea PSD în sondaje și pentru creșterea aversiunii publice față de partid.

Dora Vulcan
Dora Vulcan a intrat în presă în 1992, după un stagiu la departamentul de strategie al unei campanii prezidențiale. A lucrat la agenția de știri a cotidianului România liberă, la secția de politică internă și apoi la cea de investigații, focusată pe domeniul justiției și pe ingerința politicului în anchetele penale. A fost stringer la BBC România și consultant de presă la Comisia Națională de Informatică a Guvernului României. A scris la Revista 22 despre plagiatele din mediul universitar.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele