Donald Trump, despre Kim Jong-un: “Este un om de cuvânt”

19
1 minut de lectură

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că liderul nord-coreean Kim Jong-un și-a luat angajamente privind denuclearizarea și crede că omologul său de la Phenian este un “om de cuvânt”, relatează site-ul agenției Reuters, citat de Mediafax.

Urmăriți-ne și pe Facebook

La câteva ore după ce Kim Jong-un a anunțat că regimul de la Phenian își va continua programul de înarmare atomică și va prezenta în curând “o nouă armă strategică”, Trump a afirmat că se înțelege bine cu liderul nord-coreean.

“A semnat un contract, a semnat un acord care vorbește despre denuclearizare (…) și cred că este un om de cuvânt, așa că vom afla dacă așa este”, a declarat Trump.

Anunțul făcut de Kim Jong-un vine după expirarea termenului limită acordat Administrației SUA de către liderul de la Phenian pentru ca aceasta să îşi modereze poziţia în negocierile privind dezarmarea balistică și atomică a Coreei de Nord.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un și președintele american Donald Trump au avut trei întrevederi din iunie 2018, însă nu au fost făcute progrese foarte mari deoarece Coreea de Nord cere eliminarea sancțiunilor.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele