Dragnea anunță un proiect de lege pentru interzicerea exportului de bușteni

194
2 minute de lectură

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat astăzi că a pregătit un proiect de lege privind interzicerea exportului de bușteni din România pe care îl va depune săptămâna viitoare. Dragnea a spus că astfel încurajează exportul de lemn prelucrat „pentru ca plus valoarea să rămână în România“, relatează Mediafax.

„Ca să stea mai liniștitit Iohannis, că știu că el avea legătură cu unii cu lemnele, am pregătit un proiect de lege pentru interzicerea exportului de bușteni din România, pe care cred că o să-l depunem săptămâna viitoare. Cine vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plus valoarea să rămână în România“, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD îl acuză pe Klaus Iohannis că, de când este președinte, nu a observat ceea ce se întâmplă în România.

„Eu nu știu dacă Iohannis a vorbit înainte sau după somn sau astăzi s-a trezit după patru ani și jumătate de somn și a început să vadă ce e în România. Despre asta discutăm noi, despre faptul că prelucrarea sau capacitatera de prelucrare as produselor a început să crească în ultimii doi ani de zile. Este un domeniu pe care am început să-l stimulăm și o să-l stimulăm pe viitor“, a afirmat liderul PSD.

Președintele Klaus Iohannis a transmis miercuri că „într-adevăr, România este în prezent campioana exporturilor de cereale, deși valoarea adăugată a producției de cereale este una scăzută, însă, trebuie cunoscut faptul că România este, în același timp, și campioana importurilor de alimente și produse alimentare“.

„Exportăm cereale și importăm alimente!“, a mai spus șeful statului.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele