Dragnea, despre anunțul de duminică seara: Sunt proaste comentariile. Nu va fi nimic spectaculos

34
1 minut de lectură

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în Dolj, că anunțul său privind alegerile prezidențiale a fost interpretat, el neafirmând decât că va prezenta punctul său de vedere în acest sens. ”Nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică seara”, a adăugat el.

”Am văzut după declarația mea, după interviul meu de ieri (marți – n.r.) foarte multe comentarii. Sunt proaste comentariile. Eu nu am spus nimic altceva decât ce spun de luni de zile, anume că vom discuta, că vom prezenta punctul nostru de vedere privind candudatura la prezidențiale după alegerile europarlamentare”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai afirmat că susține în continuare ca alianța PSD-ALDE să aibă un candidat comun.

”Cred că vom ajunge la acest rezultat. Așa că nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică seara”, a conchis liderul social-democraților.

Liviu Dragnea a spus marți, întrebat dacă s-a hotărât să candideze la prezidențialele din toamnă, că PSD se va pronunța pe acest subiect duminică seară, după alegerile europarlamentare.

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri, despre declarația liderului PSD Liviu Dragnea legată de o eventuală candidatură la prezidențiale, că este convinsă că va exista o discuție despre acest subiect în partid.

Citiți și: Viorica Dăncilă anunță că va vota la referendum

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele