Dragnea, despre Iohannis: Putea să fie mediator până acum. Nu noi am alimentat ura

127
1 minut de lectură

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, după consultările de la Cotroceni, că președintele Klaus Iohannis putea să joace până acum rolul de mediator, deoarece nu PSD a “alimentat ura”.

“Domnul Iohannis putea să fie mediator până acum, nu noi am alimentat ura, dezbinarea, scandalul pe marginea scandalului pe legile Justiției. Doar că am rezistat la aceste jigniri, atacuri violente, mergând pe atingerea obiectivelor”, a spus Liviu Dragnea, citat de Mediafax, după consultările de la Cotroceni pe legile Justiției.

Cât privește un posibil pact cu șeful statului, Dragnea a răspuns: “Eu nu am vorbit de pact. Am înțeles că nici domnul președinte nu a vorbit de un pact. Dacă principiile pe care le-am prezentat azi vor fi însușite de cineva, sigur că putem discuta, nu de un pact pe legile justiției, ci pe un acord care să refacă încrederea sistemului de justiției din România, care să garanteze că nu vor mai fi abuzuri în România. La un asemenea acord tot timpul suntem gata să punem umărul. Nu putem pentru fiecare lege care se discută în Parlament să facem un acord politic. Președintele ne-a spus că nu a avut ideea unui pact”.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele