Eckstein Kovacs, sprijinit și de UDMR pentru postul de Avocat al Poporului

155
1 minut de lectură

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că Uniunea îl susține pe Eckstein Kovacs Peter pentru funcția de Avocat al Poporului, care a fost „un ministru bun, a fost un candidat extraordinar la Primăria Cluj-Napoca și un consilier bun pentru Traian Băsescu”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, joi, la Cluj-Napoca într-o conferință de presă care este poziția UDMR față de o eventuală desemnare a lui Eckstein Kovacs Peter la funcția de Avocat al Poporului, Kelemen Hunor a spus că a fost informat despre această propunere de liderul USR, Dan Barna.

„Dan Barna mi-a zis acest lucru la telefon când am discutat cu el și mi-a zis că aceasta este propunerea lor și ce cred eu despre această propunere. Am spus că o vom susține. Asta este poziția noastră. Eckstein a fost un ministru bun, a fost un candidat la Primărie (Cluj-Napoca – n.r.) extraordinar, a fost un consilier bun pentru Băsescu, va fi și un Ombudsman bun, va avea voturile noastre. Restul nu contează, criticile. Îl vom susține, bineînțeles”, a afirmat Kelemen.

Eckstein Kovacs Peter a fost senator, contracandidat al lui Kelemen Hunor la alegerile pentru funcția de președinte al UDMR, dar a pierdut în fața actualului lider al Uniunii, iar anul trecut a demisionat din UDMR, nemulțumit de poziția formațiunii față de legile justiției.

Acesta a participat la mai multe proteste împotriva modului în care coaliția PSD-ALDE a procedat.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele