Firea: Dragnea, marele vinovat pentru eșecul “rușinos” de la alegeri

132
1 minut de lectură

Gabriela Firea a declarat, sâmbătă, PSD a pierdut alegerile europarlamentare din cauza cotei scăzute de încredere pe care o avea Liviu Dragnea, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova, primarul subliniind că fostul ider PSD a propus României teme „care au deranjat”, informează Mediafax.

„Dacă PSD a pierdut alegerile europarlamentare – și le-a pierdut rușinos, sunt pierdute – noi nu am făcut analiza, dar din ce s-a afirmat public și din ce discută colegii, în primul rând motivul esențial a fost acela că Dragnea a avut o cota scăzută de încredere și a propus României teme care au deranjat sau teme care au fost interpretate greșit sau campania adversarilor a fost mai puternică decât temele puse pe tapet de domnul Dragnea. (…) Cele care au iritat sau care au fost folosite în rețelele de socializare și care l-au dus pe Dragnea în situația de a fi demonizat”, a declarat Gabriela Firea la România TV.

Potrivit lui Firea, din cauza propunerilor lui Dragnea a fost pedepsit și partidul.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea se află, în prezent, încarcerat în Penitenciarul Rahova, unde execută pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare dispusă în dosarul DGASPC Teleorman.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele