Firea, ironică cu Dăncilă: Dacă indică un ghișeu unde să depunem candidatura, voi face înscrierea

168
1 minut de lectură

Gabriela Firea o ironizează pe Viorica Dăncilă și spune că, dacă i se va indica un ghișeu unic unde să își depună oficial candidatura pentru prezidențiale, va face acest lucru, informează Mediafax. Inițial, premierul a subliniat că primarul general nu și-a anunțat înscrierea în cursă.

„Doamna premier a spus că nu am fost sondată, măsurată decât la inițiativa unor partide din opoziție, a unor publicații, pentru că nu m-am înscris cu candidatura. Dar cine s-a înscris? În afară de domnul Pleșoianu care a anunțat de ceva timp că vrea să candideze, doamna premier a spus în trei CEx că nu candidează, apoi spune că va candida dacă i se cere. Atunci am considerat că nu trebuie să mergem la ghișeu să depunem o candidatură. Dacă marți, la Comitetul Executiv, ni se indică celor care dori să mergem undeva să depunem o candidatură, la un ghișeu unic cu siguranță voi face înscrierea. Dar câtă vreme inițiativele au fost făcute doar public prin declarații, nu înțeleg de ce pentru mine se crează un criteriu excepțional, și anume că trebuia să mă înscriu”, a declarat Gabriela Firea, la Antena3.

Precizările vin după ce Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că dacă Gabriela Firea va anunța că va candida la prezidențiale, acest aspect va fi discutat în cadrul Comitetului Executiv Național.

„Gabi Firea nu și-a anunțat candidatura. Dacă și-o va anunța vom avea o discuție în cadrul Comitetului Executiv național”, a spus premierul.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele