Florin Câțu: „Comuniștilor de la PSD, vă provoc! (…) Românii trebuie să știe adevărul.”

744
3 minute de lectură
Sursă foto: Florin Cîțu/Facebook

„Comuniștii de la PSD au trimis ordin către instrumentele de propaganda să umple România cu vestea cea mare: o agenție de rating a confirmat rating-ul de țară, arată liderul senatorilor liberali într-o postare pe Facebook.

„Propagandiștii PSD, din mass-media și activiștii de partid, sunt instruiți să spună că acest lucru confirmă că ce fac comuniștii de la PSD este bun pentru România. (…) Românii trebuie să știe adevărul. Ce rating a confirmat agenția respectivă? Unul de TOATĂ jena (sublinierile aparțin autorului, n.s.). MFP a ajuns o instituție de toata JENA și îmi pare rău să spun asta, dar așa este. Este clar ca nu mai sunt profesioniști acolo și trebuie înlocuiți majoritatea. Dacă ar mai fi existat profesioniști la MFP nu se lăudau cu așa ceva și le prezentau românilor situația reală. (…) Ratingu-l arată că România astăzi este doar cu un nivel peste JUNK. Asta este marele rating confirmat de agentie. Wow. Dacă România mergea așa bine, cum este prezentată de propaganda PSD (și până acum o săptămână și de cei de la ALDE) nu trebuia să fi avut și noi acolo măcar un upgrade? Dacă nu la rating, cel puțin la outlook (perspectivă, n.s.),” arată senatorul PSD în postare.

Acesta mai precizează și că rating-ul și „outlook„-ul României au rămas lângă JUNK din 2014 și că România stă mai prost ca Bulgaria și Ungaria la rating.

„Nu mai zic de Polonia, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania care au rating apropiat de Germania. Altă ligă. Profesioniști. Acolo vom ajunge și noi cu o guvernare profesionistă și fără comuniști. Iar dacă ne uităm la dobânzi PRĂPĂD. România plătește dobânzi mai mari ca Grecia care are rating JUNK. O să plătim la dobânzi de pe urma “performanțelor” PSD +ALDE de o să ne urască toate generațiile viitoare,” mai adaugă Florin Câțu.

De asemenea, senatorul libera declară că:

„Îi provoc pe comuniștii de la PSD să:

– publice TOT comunicatul celor de la S&P. Să vadă toți românii că agenția le spune că se așteaptă la o creștere economică sub 4% când bugetul este construit pe o creștere economică de 5.5%, că guvernul trebuie să taie pensiile că altfel intrăm și mai rău în criză, că dobânzile vor crește și mai mult și la fel și prețurile.

– să prezinte rating-ul României în comparație cu cel al altor țări cu care România este în competiție pentru capital, să vadă toți românii că avem cel mai slab rating și iar ne-au depășit bulgarii.

– să ceară Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză să publice estimarea de vară care trebuia publicată în iulie sau angajații CNSP să dea înapoi banii încasați în salarii și prime în utlimele patru luni.

Aveți curaj comuniștilor? Știu că cei de la PSD nu au curaj. Comuniștii nu au curaj prin definiție.”

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele