FOTO Mitropolitul Banatului a dirijat traficul într-o intersecție din Timișoara

78
2 minute de lectură
Foto: TVR

Mitropolitul Banatului, Înalt Prea Sfințitul Ioan Selejan, a surprins conducătorii auto din Timișoara când s-a dat jos din mașina în care se afla și a început să dirijeze traficul blocat dintr-o intersecție. Mitropolitul era însoțit de o echipă de filmare de la TVR, în drum spre un reportaj.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

Foto: TVR

După ce a observat că un autocar a rămas blocat la colţul unei străzi, mitropolitul Banatului nu a stat pe gânduri, s-a dat jos din mașină şi l-a dirijat pe şoferul vehiculului. După care a rămas în mijlocul intersecţiei şi a continuat să asigure fluenţa traficului rutier, spre mirarea șoferilor. Se pare că Mitropolitul Banatului nu este la prima ispravă de acest fel.

Foto: TVR

„Nu este prima dată când la o intersectie sau undeva unde se produce un accident de circulatie pe sosele si vad ca acolo nu este un agent de politie, cobor din masina si incep a dirijez circulatia. Consider ca este de datoria noastra cetateneasca, pace nu se face doar intre popoare, ci iata pace intre o cearta de oameni care sunt implicati intr-o asemenea situatie”, a spus mitropolitul.

Foto: TVR

Urmăriți-ne și pe Facebook.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele