FOTO Un tren cu 37 de vagoane a deraiat. Traficul feroviar, întrerupt

57
2 minute de lectură

Circulația feroviară este oprită pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 142+400 de metri, între stațiile CF Stoenești și Drăgănești-Olt, județul Olt, după ce, în cursul nopții, un tren marfar a deraiat. Trenul circula pe relația Craiova – București Nord și avea în componență 37 de vagoane încărcate cu cereale, dintre care cinci vagoane s-au răsturnat și pe celălalt fir de mers, transmite CFR Marfă într-un comunicat de presă.

FOTO: CFR

Astfel, traficul feroviar este întrerupt în ambele sensuri de mers luni dimineață. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă pagubele materiale sunt însemnate la infrastructura feroviară, mai precizează CFR.

Trenul de marfă aparține operatorului privat Constantin Grup și avea în compunere 37 de vagoane încărcate cu cereale.

FOTO: CFR

Pentru asigurarea continuității circulației feroviare pe relația București – Craiova, reprezentanții Regionalei CF Craiova asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto între stațiile Drăgănești Olt – Caracal.

FOTO: CFR

De asemenea, trenurile IR 1591, IR 1594 și IR 1591, care tranzitau zona deraierii, au fost anulate în cursul dimineții, însă călătorii au fost preluați de trenurile IR 1822, IR 1696 și 72-1, redirecționate pe ruta ocolitoare prin Caracal – Piatra Olt – Golești – București Nord (și retur).

Cauzele deraierii vor fi stabilite de o comisie de specialitate, mai precizează CFR.

1 COMENTARIU

  1. pe vremea lui ceausescu nu s-a intamplat niciodata asa ceva, animalele astea din ziua de azi responsabile de cfr trebuiesc executate pe loc fara judecata, inclusiv toti ministrii care s-au perindat la putere de la transporturi, de au adus infrastructura in halul asta!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele