Fugarul Sebastian Ghiță deschide lista PRU la europarlamentare

3 minute de lectură

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiță, fugit în Serbia, deschide lista Partidului România Unită la europarlamentarele din luna mai a acestui an.

Sebastian Ghiță, românul care a lovit la temelia noii Securități, care a devoalat Sistemul și unitatea „de elită” a DNA, care a militat pentru o Românie a românilor și care a devenit ȚINTĂ și e HĂITUIT pentru că a avut curajul de a spune adevărul, deschide lista candidaților PRU la alegerile europarlamentare”, anunță duminică PRU pe pagina sa de Facebook.

Ce teme vreau sa abordăm în această campanie și la care să ne răspundă și slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziția față de imigranți. De ce nu dăm cetățenie românilor din Republica Moldova? România este creștină, nu umplem țara de moschei! Cine i-a permis lui Tudorel Toader să accepte ideea unui procuror european? Grupul infracțional organizat condus de Laura Codruța Kovesi a distrus elitele! Azi bandele Rezist sunt lăsate să atace judecători și miniștri și să se urce pe gardurile Parlamentului! România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor trebui să revină statului român! România va fi o țară unde se vor naște copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate! România va fi o țară unde românii vor beneficia de resursele solului și subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorulor străini! România își va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles! Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană!”,  se mai spune în postarea PRU.

Potrivit ”misiunii” partidului, explicată pe pagina de socializare, Partidul România Unită ”luptă pentru întoarcerea la normalitate, la demnitatea de a fi român. Pentru acest scop trebuie să adunăm toate forţele neamului, pe toţi cei care iubesc această ţară şi care mai au idealuri, pentru ca împreună să constituim o masă critică suficient de influentă şi de vizibilă încât să provoacăm (sic!) o trezire a conştiinţei româneşti. România Unită este o chemare la luptă, la renaștere naţională.  Partidul România Unită are o doctrină politică proprie: Național-Democrația, care se sprijină pe valorile civilizației românești, cu temeiul ei spiritual creștin și afirmă principiile democratice de organizare a societății”.

Sebastian Ghiță a fugit în Serbia în urmă cu doi ani după ce a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupție.

Curtea Supremă a respins sâmbătă contestaţia făcută de Alianţa PRM + PRU la decizia Biroului Electoral Central privind înscrierea în alegerile europarlamentare.  

Partidul România Unită a fost fondat de fostul deputat PSD Bogdan Diaconu și de foști membri ai Partidului România Mare.

Dora Vulcan
Dora Vulcan a intrat în presă în 1992, după un stagiu la departamentul de strategie al unei campanii prezidențiale. A lucrat la agenția de știri a cotidianului România liberă, la secția de politică internă și apoi la cea de investigații, focusată pe domeniul justiției și pe ingerința politicului în anchetele penale. A fost stringer la BBC România și consultant de presă la Comisia Națională de Informatică a Guvernului României. A scris la Revista 22 despre plagiatele din mediul universitar.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele