Gorj: Bărbatul care i-a însoțit pe italieni, patronul atelierului de tâmplărie, izolat la domiciliu

53
3 minute de lectură
Foto: Agerpres

Patronul tâmplăriei din comuna Drăguțești, care apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale primăriei, alături de cei doi italieni, este membru Pro România și a intrat în contact și cu alți colegi. Acesta este izolat la domiciliu, unde i-au fost recoltate de două ori analize, potrivit Mediafax.

Tânărul diagnosticat, miercuri, cu noul coronavirus este angajatul patronului tâmplăriei din comuna Drăguțești, membru al Pro România. Bărbatul care i-a însoțit pe cei doi italieni în județul Gorj este izolat la domiciliu, iar reprezentanții partidului i-au cerut să spună numele tuturor persoanelor cu care a intrat în contact.

„E în carantină (patronul tâmplăriei -n.r.), nu au venit analizele. Primele analize au fost negative, i-au făcut altele. El acum, dacă va ieși virusul, eu sper să nu, o să spună persoanele cu care a intrat în contact. Este membru al partidului, dar nu contează asta. Important e să fie sănătos, eu asta îmi doresc. Am vorbit cu el, vreau să îl și liniștesc, stând acolo în carantină nu e foarte ok. L-am rugat și pe el, i-am apus să vorbească și cu băiatul care este infectat, cu Sergiu, că se cunosc fiind angajatul lui, să spună toate persoanele cu care a intrat în contact. E foarte important, că să fie testate. Cu cât sunt tratate mai repede, cu atât se vindecă mai bine. Am intrat pe tot traseul pe care au fost, spre binele lor și al tuturor gorjenilor”, a declarat Alin Văcaru, coordonatorul Pro România, mai transmite Mediafax.

Patronul tâmplăriei apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Drăguţeşti, alături de cei doi italieni.

Acesta a închiriat spațiul în care își desfășurau activitatea trei angajaţi, printre care şi tânărul diagnosticat cu noul COVID-19, chiar de la italianul de 71 de ani, diagnosticat cu noul coronavirus și internat în Rimini, Italia.

Politicianul este tot din comuna Prigoria, de unde provine şi tânărul bolnav.

„Mi s-au luat probe. E negativ rezultatul. E închisă tâmplăria, suntem la domiciliu, izolați, nu avem contact cu nimeni. Trei angajați aveam, unul este tânărul confirmat”, a declarat patronul tâmplăriei.

Surse locale susţin că politicianul ar fi participat, împreună cu cei doi italieni, la un chef într-un restaurant din Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele