Guvernul Orban a depus jurământul de învestire la Palatul Cotroceni

66
2 minute de lectură
Foto: Bogdan Cristel

Ludovic Orban și miniștrii cabinetului său au depus, sâmbătă, jurământul de învestire la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a declarat că Guvernul va continua lupta împotriva epidemiei de coronavirus și că Parlamentul a transmis un mesaj de unitate, transmite Mediafax.

„Astăzi Guvernul a fost votat, învestit și a depus jurământul în condiții foarte speciale, din cauza epidemiei de coronavirus. În primul rând, felicitări noului guvern și le doresc mult succes. Apreciez în mod deosebit votul care s-a dat astăzi în Parlamentul României. Astăzi, din Parlament s-a transmis un mesaj de unitate. Sunt foarte bucuros să constat că majoritatea parlamentărilor și partidelor parlamentare au înțeles importantă și greutatea acestui moment și nevoia unei acțiuni unitare pentru România și pentru români”, a spus Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, imediat după depunerea jurământului de învestire a noului Guvern.

Șeful statului a adăugat că Guvernul Orban va continua lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Prima prioritate pentru noul guvern este, evident, continuarea luptei împotrivă epidemiei de coronavirus, continuarea luptei pentru a gestiona eficient întreaga criză care s-a generat. Guvernul, care își preia acum mandatul, este guvernul care și până acum a lucrat cu motoarele turate, a lucrat bine pentru a gestiona această criză. Acum, cu toate forțele, vom continuă această luptă”, a subliniat Iohannis.

Parlamentarii i-au acordat încrederea noului Guvern Orban, fiind la a doua învestire.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele