Hillary Clinton nu va candida la alegerile prezidențiale din 2020

15
Foto: Getty Images
1 minut de lectură

Hillary Clinton (foto) a anunțat că nu va candida la alegerile prezidențiale din Statele Unite, care vor avea loc în 2020, punând astfel capăt speculațiilor conform cărora ar intenționa să candideze din nou împotriva lui Donald Trump, relatează BBC.

„Nu candidez, dar voi continua să lucrez și să militez pentru lucrurile în care cred“, a spus Hillary Clinton, într-un interviu acordat postului News 12.

Soția fostului președinte democrat Bill Clinton a mai canditat în alegerile din 2016, mulți așteptându-se atunci să devină prima femeie președinte din istoria Statelor Unite, înaintea victoriei-șoc a lui Donald Trump.

Sâmbătă seara, senatorul american Bernie Sanders şi-a lansat campania electorală pentru a fi desemnat candidat al Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din anul 2020.

Alţi zece politicieni s-au înscris în cursa pentru desemnarea candidatului democrat în scrutinul prezidenţial din 2020. Printre aceştia se numără Elizabeth Warren, Cory Booker şi Julian Castro.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele