Încă cinci persoane au murit în România din cauza coronavirusului. Bilanțul ajunge la 162 de morți

53
2 minute de lectură
Foto: Getty Images / Guliver

Încă cinci persoane au murit din cauza coronavirusului în România, potrivit anunțului de luni al Grupului de Comunicare Strategică (GCS), citat de Mediafax.

Potrivit GCS, un bărbat de 67 ani, din județul Ilfov, internat în 1 aprilie în INBI Matei Balș, confirmat în acceași zi, a murit în 6 aprilie. Suferea de diabet zaharat tip II, boală renală cronică, boala neuromusculară, obezitate.

Un bărbat de 70 de ani, din județul Iași a fost depistat pozitiv în timpul spitalizării în Secția de Gastroenterologie SJU Iași (contact cu un caz din SJ Suceava). I-au fost recoltate probe în 27 martie și a fost confirmat în 29 martie. A murit în 6 aprilie. Suferea de ciroză hepatică decompensată, etilism cronic, HTA.

De asemenea, o femeie de 89 de ani, din județul, internată în Spitalul Municipal Câmpulung, la Boli Infecțioase în 3 aprilie, a fost confirmată cu COVID-19 în 4 aprilie și a murit în 6 aprilie. Suferise de infarct miocardic în antecedente avea insuficiență cardiacă, bloc de ramura stânga, HTA, BPOC.

Un bărbat de 71 ani, din județul Vaslui, internat în 28 aprilie în Spitalul Municipal Bârlad-Boli Infecțioase, cu istoric de călătorie Antalya (Turcia), recoltat pentru COVID-19 în 28 martie, a fost confirmat în 30 martie și a murit în 5 aprilie. Comorbidități: infarct miocardic în antecedente, CIC-protezată 2 stenturi.

Un alt deces este al unui bărbat de 82 de ani, din județul Bihor, internat in SCJU Oradea- ATI în 1 aprilie, este contact cazuri confirmate COVID-19. A fost confirmat COVID-19 în 1 aprilie, iar în data de 6 aprilie a murit. Comorbidități: HTA, diabet zaharat, boala neurologică, boală cardiovasculară. ■

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele