VIDEO| UPDATE: Incendiul din Delta Văcărești a fost stins, după mai bine de 4 ore

140
2 minute de lectură
Foto: ISU

UPDATE 20:50: Incendiul izbucnit luni în Delta Văcăreşti din Bucureşti a fost stins după mai bine de 4 ore, timp în care 11 echipaje ale ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru lichidarea tuturor focarelor.

Incendiul care a izbucnit luni în Delta Văcărești din București și care s-a întins pe o suprafață de 20 de hactere a fost stins după mai bine de patru ore.

Pompierii au reuşit cu greu să stingă flăcările, având în vedere viteza vântului care propaga vâlvătaia pe zeci de metri. 11 autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov au participat la intervenţie.

Nicio persoană nu a fost rănită de flăcări, dar fumul dens, vizibil de la kilometri distanţă, a creat probleme celor care locuiesc în apropiere.

ISU a deschis o anchetă pentru a stabili care sunt cauzele producerii acestui incendiu.

Știrea inițială:

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, în Delta Văcărești. Aproximativ 20.000 de metri pătrați de vegetație au luat foc, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București.

Foto: ISU

Conform sursei citate, la fața locului se află 11 autospeciale de stingere a incendiului. „S-a solicitat suplimentarea dispozitivului, sunt mai multe focare de incendiu și posibilități limitate de înaintare cu autospecialele dinspre dig spre zona centrală a focarului. Vântul intens influențează direcția de propagare a flăcărilor și intensifică arderea. Suprafața afectată este estimată la 20 de hectare”, a transmis ISU într-o informare de presă.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele