Incident armat cu victime la o școală din SUA

33
1 minut de lectură

Doi agresori înarmați au deschis focul într-o școală din Colorado, ucigând un elev și rănind alte opt persoane. Cei doi suspecți au fost arestați în urma incidentului ce a avut loc la STEM School Highlands Ranch, unde învață circa 1.850 de elevi.

Potrivit șerifului din districtul Douglas, Tony Spurlock, suspecții ar fi Devon Erickson, în vârstă de 18 ani, și un minor, ambii elevi ai școlii, informează CNN.

Incidentul a produs un șoc în regiunea care tocmai a comemorat 20 de ani de la masacrul produs la Liceul Columbine, la aproximativ zece kilometri de locul unde s-a produs incidentul de azi.

La 17 aprilie, toate școlile din districtul Douglas au fost închise, când o adolescentă ar fi intenționat să repete masacrul de la Columbine. Suspecta a lansat mai multe amenințări la adresa unor școli, înainte de a se deplasa la Colorado, unde s-a sinucis cu un foc de armă în timp ce era căutată de forțele de poliție.

„În mod tragic, această comunitate și regiunile din preajmă sunt familiarizate cu aceste acte de violență oribile“, se arată într-un comunicat al Casei Albe.

Suspecții au deschis focul în două clase, ucigând un elev de 18 ani și rănind alți opt, dintre care unii sunt în stare gravă.

Forțele de ordine au sosit în două minute de la declanșarea incidentului iar suspecții s-au opus arestării. Cei doi sunt în prezent în arest și nu au fost răniți în incident.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele