Infotrafic. Cum se circulă pe principalele drumuri naționale luni dimineața. UPDATE

31
2 minute de lectură

Luni dimineața, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață pe mai multe drumuri naționale. Ceața densă este prezentă pe autostrada A1 Sibiu -Deva și pe Autostrada Soarelui.

În continuare, prezentăm ultimele actualizări oferite de Centrul Infotrafic:

UPDATE 1: Restricții pe DN 7, DN 64, DN67B și autostrada A1 Sibiu-Deva, din cauza unor lucrări

UPDATE 2: Circulație restricționată pe autostrada A2 București-Constanța

UPDATE 3: Județul Covasna: trafic reluat pe DN 12

Vizibilitatea este pe alocuri sub 100 de metri conform Centrului Infotrafic ​din Inspectoratul General al Poliţiei Române. La această oră, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, între orașul Sibiu și comuna Ilia, județul Hunedoara, traficul se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă.

Ceața pune probleme și pe autostrada A2 București–Constanța, în zona orașului Cernavodă.

De asemenea conform informațiilor Centrului Infotrafic, circulația este îngreunată din cauza ceții pe mai multe drumuri rutiere din județele Covasna, Harghita, Galați, Vrancea, Vaslui, Cluj, Bistrița-Năsăud, Alba și Mureș, vizibilitatea fiind redusă, local, chiar sub 50 de metri.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza, să crească distanţa în mers şi să folosească luminile corespunzător. Pe autostrăzi, aceștia nu au voie să oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă.

În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, aceștia trebuie să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante la distanţe mai mari.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele