Iohannis, despre protestul organizat de Mandachi cu ocazia Zilei Unirii: Este un protest interesant

51
1 minut de lectură
Sursa foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a reacționat la protestul organizat de Ștefan Mandachi de Ziua Unirii, la primul metru de autostradă din Moldova, spunând că „este un protest interesant”.

Iohannis a spus la Iași că i se pare „foarte trist” că Moldova a rămas „puțin în urmă” și din acest motiv a venit împreună cu premierul și cu mai mulți membri din Guvern: „să arătăm solidaritatea și preocuparea noastră și vom rezolva o mare parte din probleme”.

Întrebat despre protestul organizat în Suceava de Ștefan Mandachi, Iohannis a spus: „Este un protest interesant, se atrage atenția asupra nevoii de autostrăzi. Și noi vrem același lucru”.

Întrebat, de asemenea, dacă se va face autostrada Moldovei, președintele a răspuns „Cu siguranță!”.

Ştefan Mandachi, anteprenorul care a construit primul metru de autostradă din Moldova, a organizat de Ziua Unirii un protest în localitatea suceveană Cumpărătura. Omul de afaceri a dezvelit o bornă și o cutie poștală în care cei prezenți pot lăsa scrisori către guvernanți.

Oamenii prezenți au strigat „Vrem autostradă / Și eu”, ”Ne-am săturat de scuze”, „Nu vrem metri, vrem kilometri” sau ”Ne-am săturat de voi”.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele