Iohannis nu vrea ca Orban să candideze la locale: E potrivit pentru poziția de premier

18
1 minut de lectură
Foto: presidency.ro

Klaus Iohannis a declarat, luni, că Ludovic Orban nu ar trebui să fie măsurat drepta un eventual candidat pentru Primăria Capitalei. Șeful statului subliniază că Orban ar trebui să rămână premier, potrivit Mediafax.

„Asta nu cred, știu că există o discuție, nu știu de unde a venit, că ar fi bine să candideze Ludovic Orban pentru Primpăria Capitalei. Eu nu cred acest lucru. Domnul Orban este foarte potrivit pentru poziția de prim-ministru și eu personal îmi doresc să rămână pe poziția de prim-ministru. Nu mi s-ar părea util absolut deloc să se meargă pe un scenariu cu candidatura Orban pentru Municipiul București”, a spus Klaus Iohannis, întrebat dacă e necesară măsurarea lui Ludovic Orban în sondaj pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei.

Surse liberale au afirmat, pentru Mediafax, că președintele PNL Sector, Ciprian Ciucu, șeful PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, europarlamentarul Rareş Bogdan şi şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Dancă urmează să fie măsurați într-un sondaj de opinie, începând de luni.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele