Jocurile Olimpice de la Tokyo ar urma să înceapă pe 23 iulie 2021

16
1 minut de lectură
Sursa foto: Twitter

Jocurile Olimpice de la Tokyo, care ar fi trebuit să aibă loc în această vară, au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, competiţia urmând să aibă loc un an mai târziu, începând cu 23 iulie 2021. Este pentru prima oară când Jocurile Olimpice sunt amânate pe timp de pace.

Deşi au fost propuse mai multe date, televiziunea de stat japoneză NHK şi New York Times scriu că marea întrecere se va disputa cu exact un an mai târziu faţă de data stabilită iniţial, în intervalul 23 iulie-8 august 2021, transmite Mediafax.

În aceste condiţii, Jocurile Olimpice ar urma să se desfăşoare tot în timpul celei mai călduroase perioade din Tokyo. Pentru a preveni neplăcerile produse de temperaturile ridicate, organizatorii au mutat deja competiţia de maraton la Sapporo şi au luat mai multe măsuri pentru a asigura confortul spectatorilor.

Amânarea Jocurilor Olimpice din acest an a adus o premieră în istoria modernă a competiţiei. Este pentru prima oară când întrecerea nu se dispută în anul stabilit, pe timp de pace.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele