Marcel Ciolacu avertizează PNL: Nu uitaţi pentru cine guvernaţi

131
2 minute de lectură

Mai multe proiecte PSD privind facilităţi fiscale au trecut de Parlament. Național liberalii anunţă atacarea acestora la CCR. În acest context, Marcel Ciolacu lansează un avertisment către liberali: „Nu uitaţi pentru cine guvernaţi!”, transmite Mediafax.

Mai multe proiecte PSD privind facilităţi fiscale au trecut de Parlament. Printre acestea se numără amânarea plăţii ratelor bancare pentru nouă luni sau amânarea plăţii facturilor la utilităţi pentru urmăroarele trei luni. Liberalii au anunţat, însă, că vor ataca legile la CCR, deoarece sunt „populiste”. În acest context, liderul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a lansat un avertisment către PNL.

„Îi avertizez pe cei de la PNL. Sper să le dea Dumnezeu gândul cel bun şi să nu blocheze aceste măsuri de care românii au nevoie. Cetăţenii şi firmele trebuie ajutate acum. Nu uitaţi pentru cine guvernaţi”, a spus Marcel Ciolacu.

Deputaţii au adoptat vineri, decizional, şi un proiect privind şomajul tehnic.

„Salariaţii trimişi în şomaj tehnic pot beneficia de o indemnizaţie din cuantum de maxim 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat”, a adăugat președintele Camerei Deputaților.

Potrivit iniţiativei, cuantumul nu poate depăşi 75% din câştigul salarial mediu brut pe ţară.

Preşedintele Camerei Deputaţilor anunţă că pentru toate facilităţile poţi depune cereri online, fără să te mai deplasezi la instituţia în cauză.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele