Membrii USR votează dacă vor ca Dan Barna să demisioneze

35
1 minut de lectură

Membrii USR pot vota timp de 5 zile, începând de vineri, dacă vor ca președintele partidului, Dan Barna, să plece de la șefia partidului, a anunțat chiar Barna la Realitatea PLUS, titrează G4Media.ro.

Votul va avea loc online, iar membrii partidului vor avea de răspuns la o singură întrebare: dacă vor ca Dan Barna să își dea demisia.

„Făcându-ne speranțe mai mari, a fost cumva o dezamăgire pe care am experimentat-o și eu și colegii mei. Din perspectiva aceasta, decizia pe care eu am luat-o este aceea de a face o consultare. Vom avea începând de mâine (vineri -n.r.) 5 zile în care membrii vor putea să voteze o întrebare foarte simplă, dacă consideră sau nu să-mi dau demisia. Dacă ei consideră că e necesară o schimbare, voi face acest lucru fără nicio problemă, nu mă agăț de funcții sau ceva, însă nu mi-am dat eu demisia de onoare pentru că urmează o perioadă importantă, locale, apoi alegerile naționale”, a afirmat Dan Barna joi seara la Realitatea PLUS.

De asemenea, Dan Barna a vorbit și despre relația cu PLUS, spunând că o fuziune ar fi greu de realizat în acest moment din cauza procedurilor dificile de înregistrare, care ar putea periclita intrarea în alegerile locale și parlamentare.■

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele