Merkel: „Încălzirea globală este reală. Este amenințătoare”

27
2 minute de lectură

Cancelarul german Angela Merkel a declarat într-un mesaj de Anul Nou că se luptă pentru a combate schimbările climatice cu toată puterea sa pentru a permite generațiilor viitoare să trăiască în pace și prosperitate, potrivit Reuters, citat de Mediafax.

Urmăriți-ne și pe Facebook

„Încălzirea globală este reală. Este amenințătoare”, a declarat Merkel în discursul înregistrat care va fi difuzat marți seara. Creșterea temperaturilor la nivel mondial și problemele generate de încălzirea globală sunt create de om, a adăugat Merkel.

„Deci trebuie să facem tot ce este posibil pentru a depăși această provocare umană. Încă este posibil”, a transmis Merkel.

“La 65 de ani, am o vârstă la care personal nu voi mai experimenta toate consecințele schimbărilor climatice care vor avea loc dacă politicienii nu acționează”, a spus cancelarul.

„Copiii și nepoții noștri trebuie să trăiască cu consecințele a ceea ce facem sau ne abținem de la a face astăzi. De aceea, îmi folosesc toată forța pentru a mă asigura că Germania își aduce contribuția – ecologic, economic, social – la controlul asupra schimbărilor climatice”, a continuat aceasta.

Merkel a adresat un apel către poporul german să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă pentru a face față provocărilor care apar din cauza încălzirii globale.

„Pentru a face acest lucru, avem nevoie mai mult decât oricând de curajul de a gândi într-un mod nou, forța de a părăsi căile familiare, disponibilitatea de a încerca lucruri noi și determinarea de a acționa mai rapid, convinși că neobișnuitul poate reuşi – și trebuie să reușească dacă vrem ca generația de tineri de astăzi și descendenții lor să poată trăi bine pe acest Pământ”, a transmis Merkel.

Urmăriți-ne și pe Facebook

1 COMENTARIU

  1. Soluţia pe care vă o supun analizei : Canale cu deschidere de 300 metri ,adâncime de 15 metri -canale care să unească: OCEANUL PACIFIC- Marea Caspică- Marea Neagră;,,Oceanul Atlantic–Marea Roşie(prin Sahara-normal);,, Oceanul Atlantic -Oceanul Indian(Namibia);..,Marea Caspică -Oceanul Indian ;,,Marea Roşie-Oceanul Indian(prin Pen ARABICA):,, ; CRUCE -NORD-SUD—-EST_VEST–AUSTRALIA;,, Oceanul Atlantic -Oceanul Pacific_(AMERICA DE NORD), Oceanul Atlantic-Oceanul Pacific (America de SUD)—cutoate minunile tehnice : Ecluze,pompe, elevatoare,lacuri , zone verzi-jungle ARTIFICIALE! Există TEHNOLOGIE, Forţă de muncă supercalificată–gândiţi-vă la supertehnologi din industriile de armament!!!,F de M mediu şi slab calificată,,, Iar resurse —cele 2000 miliarde dolari per an-cheltuieli militare ! Aşa că dragă OMENIRE: ORI ARME şi pieire ori Canale !

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele