Ministerul Educației, apel la calm: Sănătatea și siguranța copiilor noștri sunt mai importante acum decât orice

25
2 minute de lectură
Photo by Christopher Furlong/Getty Images

Ministerul Educației și Cercetării (MEC), alături de mai multe organizații, face un apel la calm, responsabilitate și solidaritate, arătând că „sănătatea și siguranța copiilor noștri sunt mai importante acum decât orice”, potrivit unui comunicat de presă transmis luni.

Mesajul este semnat de Ministerul Educației și Cercetării (MEC), împreună cu Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, Federația Națională Sindicală „Alma Mater”, Consiliul Național al Elevilor, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, Uniunea Studenților din România, Uniunea Națională a Studenților din România, Federația Națională a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar.

„Înțelegem că este momentul să arătăm solidaritate și responsabilitate. Mesajul nostru comun către copii, elevi, studenți, cadre didactice și părinți este unul simplu: sănătatea și siguranța copiilor noștri sunt mai importante acum decât orice! Să fim responsabili și să respectăm cu strictețe măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirii cu Covid-19”, conform comunicatului de presă.

În această perioadă, trebuie evitată pe cât posibil ieșirea în spațiile publice și trebuie să ne concentrăm atenția asupra învățării de acasă, precizează sursa citată.

„Totodată, informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație!”, potrivit MEC.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele