Muzica lui Enescu, miere de salcâm și o minge de fotbal cu semnătura lui Hagi, daruri pentru Papa Francisc

131
1 minut de lectură

Cu ocazia vizitei oficiale, Președintele Klaus Iohannis i-a oferit Sanctității Sale, Papa Francisc, mai multe cadouri tradiționale românești, potrivit Mediafax.

Printre aceste cadouri se regăsesc o minge și un tricou cu autograful lui Gheorghe Hagi, fiind cunoscut faptul că Papa Francisc este fan al fotbalului. De asemenea, a primit de la președintele României vâsla lui Ivan Pazaichin, CD-uri cu lucrări din opera lui George Enescu, vinuri tradiționale romanești din zona Munteniei, Moldovei și a Banatului, dar și miere de salcâm din zona Blajului și ouă încondeiate din Bucovina, conform sursei citate.

Totodată, Papa Francisc i-a oferit la rândul său un cadou președintelui Iohannis.

În cadrul vizitei la Palatul Cotroceni, Sfântul Părinte i-a oferit Președintelui României o medalie pe care este încrustată harta României și litera “M”, făcând referire la Sfânta Fecioară Maria, potrivit paginii de Facebook “Papa la București”, creată de Biserica Catolică a României cu ocazia acestui eveniment.

Papa Francisc face o vizită istorică în România, în perioada 31 mai – 2 iunie, unde va vizita Bucureștiul, Iașiul, Blajul și sanctuarul marian de la Șumuleu-Ciuc, potrivit Hotnews.ro.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele