Nicușor Dan, la un pas să fie dat afară cu Poliția Locală de la ședința Consiliului Primăriei București

44
2 minute de lectură
Foto: Agerpres

Mai mulți consilieri PSD din Consiliul General al Primăriei Capitalei (CGMB), în frunte cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, au încercat să-i întrerupă lui Nicușor Dan declarațiile de presă pe care le susținea în fața Primăriei Capitalei, înainte de ședința CGMB. A intervenit și Poliția Locală, transmite Mediafax.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

Nicușor Dan și-a început, miercuri, declarațiile de la Primăria Capitalei în jurul orei 11.00, atunci când trebuia să înceapă ședința Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

În acel moment, mai mulți consilieri PSD, împreună cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, i-au cerut lui Nicușor Dan să oprească declarațiile.

Momentul a fost unul tensionat, iar în timp ce Nicușor Dan vorbea cu presa, președintele de ședință solicita la microfon începerea ședinței. Poliția Locală a venit lângă Nicușor Dan, iar Bădulescu i-a cerut să oprească declarațiile.

Nicușor Dan le spunea jurnaliștilor că pe ordinea de zi a Primăriei sunt mai multe PUZ-uri care ar pune în pericol spațiul verde din Capitală.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

[adrotate group="1"]

1 COMENTARIU

  1. Da, scroafa de firea incearca ultimele tunuri imobiliare, hoata dracului, 3 blocuri cu 4 etaje in curtea sediului PNL, intr-o zona verde si declarata monument istoric. Trebuie ca a luat milioane de euro spaga pentru asta, scarba!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele