Noi obligațiuni Bittnet la tranzacționare pe ATS-ul BVB

Obligațiunile au o valoare nominală de 100 de lei, o scadență de patru ani și o dobândă fixă, de 9% pe an.

50
1 minut de lectură

O nouă emisiune de obligațiuni corporative Bittnet Systems (BNET) cu simbolul BNET23C, a intrat azi 17 aprilie la tranzacționare, în cadrul Sistemului Alternativ de Tranzacționare administrat de BVB, informează Bursa de Valori București (BVB). Emisiunea cuprinde 100.000 de obligațiuni, negarantate, denominate în lei, cu o valoare nominală de 100 de lei, o scadență de patru ani, în valoare totala de 10 milioane lei. Obligațiunile au o dobândă fixă, de 9% p.a., platibilă semestrial, prin intermediul Depozitarului Central.

Obligațiunile au fost cumpărate de 53 de investitori dintre care 4 investitori persoane juridice române și 49 de persoane fizice române. Operațiunea a fost intermediată de firmele de brokeraj Tradeville și Goldring în calitate de consultanți autorizați.

Bittnet este o companie antreprenorială românească din sectorul IT, înființată în 2007. Compania oferă clienților săi cursuri IT, servicii de implementare soluții IT (infrastructură de rețea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezență sau wireless), dar și servicii de suport tehnic, fiind axată pe tehnologii noi și inovare. În aprilie 2015, Bittnet Systems (BNET) a devenit prima companie IT din România listată la BVB.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele