Noi obligațiuni NE PROPERTY B.V. în valoare de 500 de milioane de euro intră la tranzacționare la BVB

89
- Ceremonia de deschidere a şedinţei Bursei de Valori Bucureşti care marchează prima zi de tranzacţionare a acţiunilor Purcari
1 minut de lectură

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informează printr-un comunicat de presă că obligațiunile corporative emise de NE PROPERTY B.V. intră la tranzacționare începând cu 1 august 2019, pe piața reglementată la vedere administrată de BVB. Listarea a fost intermediatăa de BRD-Groupe Societe Generale. Obligațiunile sunt listate dual, atât la Bursa de Valori București, cât și la Irish Stock Exchange (ISE), și fac parte dintr-un program total de 1,5 miliarde de euro.

Obligațiunile aflate la a doua tranșă, în valoare de 500 de milioane de euro, sunt nominative, dematerializate, garantate, liber transferabile, evidențiate prin înscriere în cont. Sunt în muăr de 5.000, cu o valoare nominală de 100.000 EUR / obligațiune, cu o dobândă (fixă) de 2,625%. Plata cuponului se face anual, iar data maturității obligațiunilor este fr 22 mai 2023.

Prima tranșă a obligațiunilor corporative emise de NE PROPERTY la BVB a avut loc în decembrie 2017 cu o valoare totală de 500 de milioane de euro.

Gabriel Nițulescu
Gabriel Nițulescu este jurnalist, comentator, analist economic și autor de cărți economice, cu articole publicate în presa economică românească. A fost jurnalist la Curentul, Ziarul Financiar, Capital, Banii Noștri, Ghidul de Bani și Financial Director Romania. A fost editor coordonator al săptămânalului Banii Noștri și redactor-șef al revistei lunare Financial Director România.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele