O membră a echipei de campanie a lui Trump îl acuză pe președinte că a sărutat-o fără acordul ei

2 minute de lectură

O fostă membră a echipei de campanie a președintelui Donald Trump l-a dat în judecată pe liderul de la Casa Albă sub pretext că ar fi sărutat-o fără acordul ei, în timpul campaniei prezidențiale din 2016. De asemenea, ea îl acuză pe Trump că ar fi plătit-o mai puțin decât pe alți colegi, fiind discriminată sexual și rasial.

Alva Johnson, fostă membră de campanie a lui Trump, din Alabama, l-a acuzat ieri pe președinte că, în august 2016, ar fi luat-o de mână și ar fi sărutat-o cu forța într-o rulotă, în Florida, relatează CNN.

Într-un moment în care Trump se întâlnea cu voluntari ai campaniei și dădea autografe într-o rulotă, Johnson „a remarcat faptul că pârâtul Trump o urmărea din priviri încercând să stabilească un contact vizual“, se arată în acuzația formulată împotriva liderului Administrației de la Washington.

După ce Trump a fost alertat că trebuie să plece spre noul punct de campanie, Alva Johnson i-a urat succes viitorului președinte. Trump ar fi apucat-o apoi de mână, începând să o laude pentru eforturile depuse. „În timp ce vorbea, Trump i-a strâns Alvei tot mai tare mâna, apropiindu-se treptat de ea. […] Johnson a realizat că pârâtul Trump încearcă să o sărute pe gură, așa că a încercat să evite acest lucru întorcând capul spre dreapta. Astfel, Donald Trump a sărutat-o în colțul gurii“, se arată în documentele depuse în instanță, cu precizarea că mai mulți martori au asistat la incident, printre care procurorul general din Florida de la acea vreme, Pam Bondi, directorul de campanie pentru statul Florida, Karen Giorno, și directorii regionali Earl „Tony“ Ledbetter, Mitch Tyner și Nick Corvino.

Potrivit documentelor, Bondi ar fi zâmbit, în timp ce Giorno ar fi apucat-o pe femeie de braț în semn de aprobare.

După incident, „Johnson l-a contactat telefonic pe partenerul ei, iar apoi pe părinți, cărora le-a povestit plângând ce s-a întâmplat“, mai precizează documentul.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele