Pintea, despre moțiunea de cenzură: Am convingerea că nu va trece

17
2 minute de lectură
Foto: AGERPRES

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, luni, că are convingerea că moţiunea de cenzură nu va trece. „Vom continua să muncim conform programului”, spune ministrul, precizând că MS va primi fonduri suplimentare în urma rectificării bugerare, informează MEDIAFAX.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, luni, la sediul Ministerului Sănătății, că are convingerea că moțiunea de cenzură nu va trece.

„Eu cred că nu va trece (moțiunea – n.r), dar vom vedea. Eu cred că în Parlament sunt oameni responsabili care îşi dau seama că o moţiune de cenzură trecută poate bulversa foarte mult ceea ce se întâmplă din punct de vedere politic, economic în România. Aşa că am convingerea că nu va trece această moţiune şi vom continua să muncim conform programului pe care îl avem în continuare”, a spus ministrul.

Pintea a precizat faptul că în urma noii rectificări bugetare, programtă pentru ziua de vineri, Sănătatea va beneficia de noi sume de bani.

„La Sănătate se dau bani ( la rectificarea bugetară – n.r.) şi cred că asta demonstrează foarte clar ce reprezintă sănătate pentru Guvernul acesta. Această rectificare bugetară se face în fiecare an în luna octombrie. Prin urmare era normal să o facem. Că s-a nimerit să fie vineri, asta este o altă poveste. Nimeni nu a căutat această dată dinadins. S-a discutat de mult despre rectificare”, a conchis Pintea.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că vineri va avea loc o ședința de guvern unde va fi adoptată și rectificarea bugetară pe anul 2019.

Moțiunea de cenzură a fost citită joia trecută în Parlament și urmează să fie dezbătută și votată în plenul reunit de joi, începând cu ora 10.00.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele