Precizările Gabrielei Firea: Circulația tramvaiului 41 va începe cu restricții

25
1 minut de lectură

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că restricțiile în ceea ce privește circulația tramvaiului 41 sunt normale pentru că Podul Grant trebuie reabilitat. Precizările au fost făcute în contextul în care de la 1 septembrie tramvaiul 41 va circula pe un singur sens pe Pod.

„Avem peste 20 de poduri cu grad mare de risc. Au fost expertizate în mandatul meu şi cred că este normal să facem aceste lucrări, nu doar de pune în siguranţă, ci chiar mai mult, de reparaţii. Este normal să fie şi anumite restricţii pe perioade scurte de timp, pentru că altfel nu se pot face acele lucrări”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, citată de Mediafax.

Precizările edilului vin în contextul în care de la 1 septembrie tramvaiul 41 va circula pe Podul Grant pe un singur sens, așa cum directorul STB, Andrei Creci, a confirmat pentru Mediafax.

„Într-adevăr, tramvaiul 41 va circula pe un sens, însă doar pe porţiunea Podului Grant, dar aceasta nu va mări intervalul de succedare decât cu un minut, faţă de ce era înainte, să circule pe ambele sensuri. Deci bucureştenii nu vor fi afectaţi. Ba, dimpotrivă. Vom lăsa şi linia 641, 642 şi se va mai crea încă o linie 643, tot navetă”, a declarat și directorul executiv al Direcţiei Transporturi din cadrul PMB, Mihai Teodorescu.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele