Premierul Canadei le-a mulțumit părinților Biancăi Andreescu

43
2 minute de lectură
Sursa: Facebook

Bianca Andreescu a aruncat în sărbătoare oraşul natal, Mississauga, prin victoria de la US Open, transmite Mediafax.

Sportiva în vârstă de 19 ani a avut parte de o primire magică “acasă”, unde a fost întâmpinată pe străzile oraşului de mii de fani, care au arborat steaguri ale Canadei, dar şi câteva drapele ale României.

Proaspăta campioană de la US Open a venit şi ea cu un imens steag al Canadei, pe care l-a fluturat minute în şir, spre deliciul familor şi al fotografilor.

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a întâmpinat-o pe Bianca, transformând într-o adevărată sărbătoare populară primul titlu de Mare Şlem câştigat de o sportivă a Ţării Frunzei de Arţar. Şeful Guvernului canadian a avut şi un mesaj superb pentru părinţii Biancăi, Maria şi Nicu Andreescu, plecaţi din România în Canada în 1995. Trudeau a ţinut să le mulţumească celor doi pentru că au ales Canada.

“Mai avem câteva persoane cărora trebuie să le mulţumim, în special părinţilor Biancăi! Vă mulţumim că aţi crescut o fiică extraordinară şi o campioană incredibilă şi vă mulţumim că acum câţiva ani aţi ales Canada pentru a crea o familie, pentru că aici totul este posibil! Vă mulţumim vouă, mulţumim Canadei şi mai ales, mulţumim Biancăi!”, a transmis Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei.

Bianca Andreescu a fost copleşită de emoţii. “O zi pe care nu o voi uita vreodată… Mulţumesc acestui oraş, Mississauga, care a fost gaza acestui minunat eveniment şi tuturor celor prezenţi! Mă simt binecuvântată! Vă trimit multă iubire! Mândră să fiu canadiancă!”, a scris campioana de la Flushing Meadows, pe conturile de pe reţelele de socializare.

Autorităţile din Mississauga s-au mişcat extrem de repede şi au decis ca o stradă din oraş să îi poarte numele Biancăi Andreescu.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele