Scandalul ”bani contra tăcere”: Președintele Trump îl contrazice pe fostul său avocat

După ce fostul său avocat a prezentat sub jurământ propria versiune, într-un interviu la Fox & Friends președintele Trump spune că a plătit legal două femei, dar nu din banii de campanie, ci din banii săi.

85
1 minut de lectură

Președintele american Donald Trump a insistat că plățile făcute către două femei care spun că au întreținut relații sexuale cu el nu au constituit încălcări ale legii electorale.

Declarația sa vine după ce fostul său avocat, Michael Cohen, a pledat vinovat în procesul în care e acuzat de încălcarea legii electorale prin efectuarea de plăți menite să mențină tăcerea.

Intervievat de Fox & Friends, Donald Trump a spus că a făcut personal plățile, nu prin fondu rile de campanie, deși desire uni dinner plăți spusese anterior că nu are cunoștință.

Dl. Trump l-a acuzat pe Cohen de inventarea nor povești așa încât să ia o pedeapsă mai ușoară.

Într-un fragment din interviu, care va fi difuzat integral joi, Trump a insistat că nu poate fi vorba de o violare a legislației electorale.

“Eu i-am plătit. Și am dat și pe Twitter. Dar n-au fost din banii de campanie”, a spus el, adăugând că a aflat de plăți “mai târziu”.

Comentariul său contrazice depoziția lui Cohen aflat sub jurământ, conform căruia președintele i-a spus să facă plățile.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele