Primar PSD la al cincilea mandat, transferat la Pro România

96
1 minut de lectură

Un primar din Transilvania, ales pe listele PSD și care se află la al cincilea mandat, s-a alăturat partidului condus de Victor Ponta,  fostul premier PSD și președintele partidului Pro România.

„Continuăm turul național de organizare și evaluare a filialelor PRO ROMÂNIA. Alături de secretarul general Ion Mocioalcă si deputatul Octavian Petric, am avut întâlniri cu cei care coordonează Organizațiile Sălaj, Satu Mare, Bihor și Maramureș. O întâlnire aparte a fost cea cu primarul comunei Odoreu, Pop Dumitru, ales pe listele PSD, care a decis să vină alături de echipa PRO ROMÂNIA. Suntem în fiecare zi #MaiPuternici!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Adrian Țuțuianu, exclus din PSD la finele anului trecut și care a trecut la partidul lui Victor Ponta.

Dumitru Viorel Pop este primarul comunei Odoreu din anul 2000 și pentru activitatea sa a primit distincţia de „Primar de 5 stele” de la Asociația Comunelor din România.

Dora Vulcan
Dora Vulcan a intrat în presă în 1992, după un stagiu la departamentul de strategie al unei campanii prezidențiale. A lucrat la agenția de știri a cotidianului România liberă, la secția de politică internă și apoi la cea de investigații, focusată pe domeniul justiției și pe ingerința politicului în anchetele penale. A fost stringer la BBC România și consultant de presă la Comisia Națională de Informatică a Guvernului României. A scris la Revista 22 despre plagiatele din mediul universitar.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele