Primarul din Deva, Florin Oancea, anunță că s-a vindecat de coronavirus

166
2 minute de lectură
Sursa foto: Facebook/ Florin Oancea

Primarul din Deva, Florin Oancea, confirmat pozitiv în 14 martie la testul pentru coronavirus, anunță că atât el, cât și fiica lui s-au vindecat.

„După cele mai lungi zile din viața mea şi a Laurei a venit şi vestea cea mare. Rezultatul testelor: NEGATIV, pentru amândoi! Am sperat, ne-am rugat şi am învins! Acum vedem cu totul diferit viaţa, cu mult mai multă înţelegere şi aceasta este partea cea bună a acestei nefericite experienţe”, a scris vineri seara Florin Oancea pe Facebook.

Acesta își îndeamnă cunoscuții să nu își piardă speranța: „Împreună, cu credinţă şi bunătate, vom trece peste toate încercările vieţii!”.

Florin Oancea anunța, în momentul diagnosticării, că și testul fiicei sale a ieșit pozitiv și publica un selfie făcut de fată în izoletă, în timp ce era dusă la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Asta în timp ce fiul și soția primarului au avut rezultate negative.

Joi, administratorul public din Deva, Adrian David Nicolae, – testat pozitiv și acesta – a scris tot pe Facebook că a primit rezultatul primului test, care indica faptul că atât el, cât și Lucian Heiuş sunt sănătoși.

„Mâine testul va fi repetat, și dacă se menține rezultatul, vom fi externați. Vă mulțumim tuturor celor ce ne sunteți alături cu mesaje, telefoane și cu mult suflet! Totodată, mulțumim îngerilor salvatori din echipa COVID Victor Babeș, ei sunt speranța!”, a scris administratorul public din Deva.

În urmă cu aproape o săptămână, autoritățile anunțau că au fost confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae.

Toți 3 au participat la reuniunea BPN a PNL la care a fost și senatorul Vergil Chițac.

Primăria Deva și-a suspendat imediat activitatea după ce edilul și administratorul public au fost diagnosticați, iar 600 de angajați s-au izolat acasă.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele