Primul concert din România, dirijat de un robot, va avea loc la Cluj-Napoca

29
2 minute de lectură
Foto: Pixabay

Primul concert caritabil din România, dirijat de un robot, va avea loc la Teatrul Național Cluj-Napoca, iar pe scenă vor urca mai mulți soliști cunoscuți, spectacolul îmbinând muzica rock, cu cea simfonică și cu cea tradițională, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, concertul „Poți să visezi, poți să faci” este destinat copiilor bolnavi de cancer și va fi dirijat de un robot.

„La Teatrul Național Cluj-Napoca va avea loc în 6 februarie primul concert caritabil din România dirijat de un roboțel. Pe scenă va debuta un mic aparat care va da tonul muzicii. Sub bagheta roboțelului-dirijor vor cânta, printre alții, Flaviu Buzilă, Călin Goia, Stefan Boldijar, soliștii trupelor Hara, Voltaj și Semnal M. Concertul <<Poți să visezi, poți să faci>> este un spectacol care îmbină 3 tipuri de muzică, simfonică, rock și tradițională și este destinat copiilor bolnavi de cancer din cadrul Asociației <<Little People Romania>>. Fondurile care vor fi strânse vor fi donate copiilor pe care asociația îi susține”, se arată în comunicat.

Un bilet costă 20 de lei și poate fi comandat online sau achitat la intrare, organizatorii încurajându-i pe spectatori ca, la fiecare bilet cumpărat, să facă o donație de 100 de lei pentru copiii bolnavi de cancer susținuți de Asociația „Little People Romania”.

Concertul va avea loc în data de 6 februarie.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele