PSD, ironii la adresa lui Iohannis: Îl nominalizăm pe Klaus Iohannis să citească legea fundamentală

53
1 minut de lectură
Foto: Bogdan Cristel

Social-democrații l-au ironizat, joi, pe președintele Klaus Iohannis, pentru că i-a îndemnat pe români să citească. „Îl nominalizăm să citească legea fundamentală, Constituția. dacă nu poate citi decât o pagină, o recomandăm pe cea cu atribuțiile Președintelui”, au postat ei pe Facebook, transmite Mediafax.

„Îl nominalizăm pe Klaus Iohannis să citească legea fundamentală, Constituția României. #timpulsacitim P.S.: Și dacă nu poate citi decât o pagină, o recomandăm pe cea cu atribuțiile Președintelui”, au scris social-democrații pe pagina de Facebook a PSD.

Președintele Klaus Iohannis i-a îndeamnat miercuri pe români să citească și a dat exemplu citind o pagină din volumul „Om bun la centru” de Andrei Mihăilescu, într-un clip postat pe pagina sa de Facebook.

„Lumea aparține celor care citesc, pentru că atunci când citești o carte e ca și cum ai ține un vis între palme. Noi, românii, însă, nu citim destul. Așa că vă invit să alegeți o carte pe care o îndrăgiți, să citiți o pagină și să nominalizați un prieten, un coleg sau chiar întreaga familie să facă la fel. Folosiți #timpulsăcitim și hai să readucem România printre marile culturi ale Europei, cele care citesc”, a fost mesajul șefului statului.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele