Rapperul Nipsey Hussle, ucis cu focuri de armă în Los Angeles

29
1 minut de lectură

Rapperul american Nipsey Hussle a fost ucis astăzi cu focuri de armă, în fața magazinului său de haine din Los Angeles.

Artistul în vârstă de 33 de ani a fost împușcat de mai multe ori, decesul fiind pronunțat la spital. Alte două persoane au fost rănite în fața magazinului Marathon Clothing, relatează BBC.

Anul acesta, albumul „Victory Lap“ al rapperului a fost nominalizat pentru cel mai bun album al anului în cadrul premiilor Grammy.

„Pentru moment, nu putem pune la dispoziție informații cu privire la un eventual suspect, dar vom oferi mai multe detalii pe măsură ce vor fi disponibile“, a anunțat Departamentul de Poliție din Los Angeles.

Rihanna se numără printre artiștii care au reacționat la aflarea veștii, postând pe Twitter mesajul: „Sufletul îmi este profund tulburat de ce s-a întâmplat“.

Pe numele său adevărat Ermias Davidson Asghedom, Nipsey Hussle a crescut în regiunea sudică a orașului Los Angeles și, ca adolescent, a făcut parte din banda Rollin’ 60s.

„Am crescut într-o cultură a străzii. Ne confruntam cu moarte, cu crime. Era ca și cum am fi trăit într-o zonă de război, unde oamenii mor și toată lumea este aproape imună la ce se întâmplă“, declara el în 2018, într-un interviu acordat Los Angeles Times.

Duminică, rapperul a postat pe Twitter mesajul: „Să ai inamici puternici este o binecuvântare“.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele